Wednesday, September 28, 2022

Apel participare la campania „15 ani de eTwinning în România”

 

Centrul Național eTwinning din România propune eTwinnerilor, elevi și cadre didactice, Campania „15 ani de eTwinning în România”. 

În cadrul acestei campanii sunt organizate 2 competiții cu premii:

  1. Competiția pentru elevi și preșcolari – crearea unui videoclip, de tip testimonial, prin care aceștia să descrie experiența în proiectele eTwinning, încurajăm cadrele didactice și grupele de elevi înscrise să fie cât mai creative. În cadrul acestei competiții vor fi acordate 4 premii, pe nivel de învățământ, pentru 4 elevi/ grupe de elevi și pentru cadrele didactice coordonatoare (care trimit produsul final) constând în materiale promoționale.  
  • Competiție pentru cadrele didactice  – cadrele didactice sunt invitate, de asemenea să realizeze testimoniale video creative pentru a descrie experiența în eTwinning. Vor fi acordate 10 premii pentru cele mai creative cadre didactice sub forma de materiale promoționale.

Fișierul video (în format .mp4 sau .avi) va fi încărcat de cadrul didactic coordonator, în perioada 28 septembrie – 23 octombrie  în formularul competiției, pe care îl regăsiți mai jos. 

Materialul video poate să aibă o durată cuprinsă între 1 și 2 minute, dimensiune de până la 100 MB și orientarea cadrului în format landscape. 

În cazul în care produsul înscris în competiție are mai mulți autori, vă rugăm să precizați în formular numele acestora.

Toate aplicațiile înscrise în concurs vor cuprinde și informații privind numele cadrului didactic coordonator, numele autorului/autorilor și denumirea instituției pe care o reprezintă.

Aplicația va cuprinde și un formular de acord (disponibil mai jos) pentru utilizarea datelor cu caracter personal și a materialului înscris în competiție pentru promovarea acțiunii eTwinning în spațiul public. Pentru produsele elevilor, acesta va fi semnat de un părinte/reprezentant legal și de cadrul didactic coordonator. Formularul va fi semnat și încărcat în aplicație în format .pdf  sau .img cu o dimensiune de maxim 10 MB.

Perioada de transmitere a aplicațiilor – 28 septembrie – 23 octombrie 2022

Formular de acord pentru elevi și preșcolari – descărcați de aici.

Formular de acord pentru profesori – descărcați de aici.

Pentru înscrierea în competiție a materialului vă rugăm să completați acest formular

Criteriile de evaluare vor viza: relevanța activității în raport cu specificul eTwinning, implicarea elevilor, creativitatea, caracterul colaborativ al activității, originalitatea produsului final.

Dorim mult succes tuturor!

Sursa: https://etwinning.ro/campania-15-ani-de-etwinning-in-romania/ 

#epascnpr #eTwinning #eTwinningcnpr #EPAmbassadorSchools

No comments:

Post a Comment